Julia Roberts
Ze heeft prachtige bruine ogen, een stralende lach, een heerlijke uitstraling, ze is de mooiste vrouw van de wereld en ze is ook nog eens de beste actrice die er is. Deze fansite is geheel aan haar gewijd, met heel veel informatie over Julia, biografie, filminfo, links en meer. De site is in de Nederlandse taal, speciaal voor alle fans van Julia in Nederland en België.

If the word "love" had a picture, it would surely be of Julia and her smile
Op de hoogte blijven
© 123-webdesign.nlTrailer August Osage County
mei 2013 - De film August Osage County is een bewerking van het gelijknamige toneelstuk en gaat over de drugsverslaafde Violet (Meryl Streep) en haar oudste dochter Barbara (Julia Roberts). Terwijl Violet van iedereen vervreemd raakt vanwege haar verslavingsprobleem, komt Barbara erachter dat haar man een geheime verhouding heeft. De twee vrouwen komen nader tot elkaar wanneer Violets man vermist raakt. Terwijl ze wachten op een teken van leven worden er meerdere familiegeheimen op tafel gegooid.
Naast Streep en Roberts maken ook Abigail Breslin, Juliette Lewis, Chris Cooper, Ewan McGregor en Benedict Cumberbatch deel uit van de cast.Julia 45 jaar
oktober 2012 - 28 Oktober is de verjaardag van Julia. Ze is 45 jaar geworden. Happy Birthday Julia.


Snow White vanaf 25 april in de Nederlandse bioscopen
Februari 2012 - De film Snow White is vanaf woensdag 25 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

Een slechte tovenares liegt en bedriegt om de troon van een weesmeisje te stelen en de aandacht van de prins te trekken. Als de schoonheid van het meisje, Sneeuwwitje, de prins weet te bekoren verbant de koningin haar naar het bos, waar een vraatzuchtig beest hongerig wacht... Sneeuwwitje wordt gered door een groep kleine struikrovers en ontwikkelt zich tot een ontembare jonge vrouw met het vaste voornemen dat wat haar ontnomen is terug te krijgen. Met de hulp van haar onderdanen bindt ze de strijd aan met de verraderlijke koningin.


Première:
woensdag 25 april 2012

Regie:
Tarsem Singh

Cast:
Lily Collins, Julia Roberts, Sean Bean, Nathan Lane, Armie Hammer


Meer info


Meryl Streep en Julia Roberts spelen moeder en dochter
Februari 2012 - Al in oktober 2010 werd bekend dat Oscarwinnaressen Meryl Streep en Julia Roberts moeder en dochter konden gaan spelen in het drama August: Osage County. Bijna anderhalf jaar later geeft The Weinstein Co. dan eindelijk het startschot voor de verfilming van het gelijknamige toneelstuk.
Het verhaal draait om de drugsverslaafde Violet (Meryl Streep) en haar oudste dochter Barbara (Julia Roberts). Terwijl Violet van iedereen vervreemd raakt vanwege haar verslavingsprobleem, komt Barbara erachter dat haar man een geheime verhouding heeft. De twee vrouwen komen nader tot elkaar wanneer Violets man vermist raakt. Terwijl ze wachten op een teken van leven worden er meerdere familiegeheimen op tafel gegooid.
De regie van August: Osage County is in handen van John Wells. Deze filmmaker werd bekend als producent van succesvolle tv-series als E.R. en The West Wing.
Meryl
Streep kreeg in januari haar zeventiende Oscarnominatie voor haar rol als Margaret Thatcher in The Iron Lady. Julia won een Oscar voor haar rol in Erin Brockovich en is binnenkort te zien als Evil Queen in Snow White van Tarsem Singh.
De opnames van August: Osage County moeten deze herfst nog van start gaan.


Grapje van Tom Hanks
Januari 2012 - Leuk om te zien hoe Tom Hanks op de set een grap uithaalt met Julia. Is te zien na ongeveer één minuut.The Normal Heart
Januari 2012 - Julia Roberts en Alec Baldwin hebben zich aangesloten bij de cast van The Normal Heart.
De film is gebaseerd op het gelijknamige prijswinnende toneelstuk over de opkomst van hiv en aids in de New Yorkse homogemeenschap in de jaren tachtig.
Naast Roberts en Baldwin hebben ook Jim Parsons en Matt Bomer een rol te pakken in de drama, schrijft het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter.
Parsons is te zien in de comedyserie The Big Bang Theory, Bomer is bekend van de series Chuck en White Collar. Het viertal voegt zich bij Mark Ruffalo, die reeds was gecast.

Ruffalo speelt Ned Weeks, die als eerste de ernst van de nieuwe bedreiging inziet. Baldwin vertolkt zijn broer, die maar moeilijk kan omgaan met de seksualiteit van Ned. Roberts kruipt in de huid van een arts die als enige hiv en aids serieus neemt. Parsons en Bomer spelen respectievelijk een homoactivist en Neds vriend.
The Normal Heart wordt geregisseerd door Ryan Murphy, de bedenker van de tv-series Glee en Nip/Tuck. Brad Pitt en zijn productiebedrijf Plan B tekenen voor de productie.Mirror Mirror trailer
November 2011 - Wie kent het sprookje van Sneeuwwitje niet? Iedereen toch. In de nieuwste film met Julia Roberts, Mirror Mirror, speelt Julia de boze heks in dit bekende sprookje. Hier de trailer van deze film.Julia 44 jaar
Oktober 2011 - 28 oktober was het de 44ste verjaardag van Julia Roberts. Happy Birthday Julia.


Larry Crowne trailer
Maart 2011 - Tom Hanks en Julia Roberts zijn deze zomer samen te zien in de nieuwe bioscoopfilm Larry Crowne. Naast de titelrol verzorgde Hanks ook de regie van dit humoristische drama over een man die door de financiële crisis geïnspireerd wordt om zijn leven te veranderen. Vanaf 1 juli in de Amerikaanse bioscoop. Bekijk hier alvast de trailer van deze leuke film.


Julia laat haar duistere kant in 3D zien
Februari 2011 - De verhalen van de Gebroeders Grimm zijn een populaire bron voor films. Famke Janssen speelt een heks in de verfilming van Hans & Grietje en drie filmstudio's zijn bezig met een verhaal over Sneeuwwitje. Julia Roberts gaat de Evil Queen spelen in Snow White van Tarsem Singh.
Singh ziet ruimte voor nog een live-actionfilm over Sneeuwwitje. In deze duistere kijk op het sprookje, wordt haar vader vermoord door de boze stiefmoeder. Sneeuwwitje roept de hulp in van zeven dwergen om de leiding over het koninkrijk terug te krijgen.
Brett Ratner produceert deze donkere variant op het verhaal van Sneeuwwitje, dat in 3D uit zal komen. Wie 'de mooiste van het land' gaat spelen is nog niet bekend.Meer nieuws
Lees hier oudere nieuwsberichten over Julia.

Meer informatie over Julia lees je ook op IMDB.com.

advertentieSitemap
Nieuws
overig nieuws
biografie
Julia's woning
Rett syndroom

films
links
gastenboek


Foto's
Heel veel foto's van Julia zijn te zien op de site aboutjulia.com.


If the word "love"
had a picture,
it would surely be of
Julia and her smile